Ing. Jitka SVOBODOVÁ

Bakalářská práce

Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}

Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.
Abstract:
The main aim of my bachelor work is to inform with procedures in food industry, i.e. with technological procedures, with using of technologies and using of chemical matters during production of durable salt pastry and biscuits. According to my opinion food industry is very interesting field with very strict requirements defined by EU which I want to speak about in this bachelor work also.
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2007
Identifikátor: 7141

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 20. 6. 2007
  • Vedoucí: Ing. Michal Kovář

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SVOBODOVÁ, Jitka. Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 21. 05. 2007

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.