Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{} – Ing. Jitka SVOBODOVÁ
Ing. Jitka SVOBODOVÁ
Bakalářská práce
Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}
Chemistry and technology in production of durable salt pastry and biscuits
Anotace:
Hlavním cílem mé bakalářské práce je seznámit s procesy v potravinářském průmyslu, tj. s technologickými postupy, s používáním technologií a s používáním chemických látek při výrobě trvanlivého slaného pečiva. Dle mého názoru je potravinářství velmi zajímavý obor s přísnými požadavky sta-novenými EU o kterých bych se chtěla ve své bakalářské práci také krátce zmínit.Abstract:
The main aim of my bachelor work is to inform with procedures in food industry, i.e. with technological procedures, with using of technologies and using of chemical matters during production of durable salt pastry and biscuits. According to my opinion food industry is very interesting field with very strict requirements defined by EU which I want to speak about in this bachelor work also.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 5. 2007
Identifikátor:
7141
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 20. 6. 2007
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SVOBODOVÁ, Jitka. Chemie a technologie při výrobě trvanlivého slaného pečiva\nl{}. Zlín, 2007. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci pouze na univerzitě až od 21. 05. 2007
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlný text práce je k dispozici v elektronické podobě.
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie materiálů / Chemie a technologie materiálů
Práce na příbuzné téma
-
Inovace pěstitelské technologie u pšenice ozimé
Petr Knytl -
Kvalita a technologie zpracování krůtího masa
Tereza Třetinová -
Technologie výroby škrobového sirupu a její vliv na výstupní kvalitu
Petra Smiešková -
Využití RFID technologie a EPC standardu v potravinárském prumyslu
Martin Mončev -
Přírodní zdroje a suroviny a ozbrojené konflikty se zaměřením na 3TG suroviny
Vendula Kopecká -
Suroviny ostatní kamenné industrie z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Michal Březovský -
Serpentinity jako suroviny broušených artefaktů ve východní části střední Evropy
Pavlína Frýbová -
Suroviny broušených kamenných artefaktů a jejich polotovarů z neolitického sídliště v Brně-Holáskách
Kristýna Trnová