Kvalita masa u plemene přeštické černostrakaté – Anna Grosmanová
Anna Grosmanová
Bakalářská práce
Kvalita masa u plemene přeštické černostrakaté
Carcass traits and meat quality of Přeštice Black-Pied breed
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 16. 4. 2014
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Jaroslav Čítek, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GROSMANOVÁ, Anna. \textit{Kvalita masa u plemene přeštické černostrakaté}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/yw910a/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program:
Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva