Porovnání restauračních sítí společností Pilsner Urquell a Staropramen – Filip Trousil
Filip Trousil
Bakalářská práce
Porovnání restauračních sítí společností Pilsner Urquell a Staropramen
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je porovnat restaurační sítě společností Pilsner Urquell a Staropramen. Dalším cílem je analyzovat oblíbenost těchto sítí u náhodně vybraných respondentů. Práce je rozdělena do pěti kapitol. První kapitola vymezuje základní pojmy související s problematikou restauračních sítí. Další kapitoly se věnují restauračním sítím a jejich porovnání. Poslední kapitola graficky znázorňuje …víceAbstract:
The aim of this bachelor's thesis is to compare restaurant chains operated by company Pilsner Urquell and Staropramen. Second aim is to analyze the popularity of these chains with randomly selected respondents. The thesis is divided into five chapters. The first chapter defines key terms related to the issue of restaurant chains. Other chapters deal with the restaurant chains and their comparison …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 2. 2011
Identifikátor:
http://www.vse.cz/vskp/eid/25345
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 30. 5. 2011
- Vedoucí: Jana Valentová
- Oponent: Ladislav Tyll
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Prazehttp://www.vse.cz/vskp/eid/25345
Vysoká škola ekonomická v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Cestovní ruch a regionální rozvoj
Práce na příbuzné téma
-
Analýza služeb v franchisingovém řetězci „Švejk restaurant“
Lucie Kratochvílová -
Corporate identity of Prezzo Restaurant Chain
Lenka ŠUSTROVÁ -
Assessment of the American Fast Food Chain CHIPOTLE MEXICAN GRILL, Inc. and Recommendations for Improving its Business Strategy
Eduard Arshamyan -
Indian fast food chain in Prague
Mansi Ranjitbhai Parmar -
Morální hodnoty českého díla Mistra Jana Husa v zrcadle současného poznání
Alexandr Gajdzica -
Jubilejní chrám Mistra Jana Husa v Pečkách 1914–1916
Michaela Stehlíková -
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Bezinterferonová léčba chronické hepatitidy C a její vliv na hladiny mikropartikulí a e-selektinu
Petr Husa