Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků – Ing. Markéta Suchopárová
Ing. Markéta Suchopárová
Disertační práce
Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků
Technological and senzory properties of meat products as influenced by natural antioxidants and preservatives
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SUCHOPÁROVÁ, Markéta. \textit{Vliv přírodních antioxidantů a konzervačních látek na technologické a organoleptické vlastnosti masných výrobků}. Online. Disertační práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/yx4x8l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieDoktorský studijní program:
Chemie a technologie potravin (čtyřleté)
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.