Vliv podmínek stanoviště na růst, vývoj a kvalitu bulev cukrovky – Ladislav Baleja
Ladislav Baleja
Bakalářská práce
Vliv podmínek stanoviště na růst, vývoj a kvalitu bulev cukrovky
Influence of Habitat Conditions on the Growth, Development and Quality of Sugar Beet Tuber
Anotace:
Závěrečná bakalářská práce s názvem „Vliv podmínek stanoviště na růst, vývoj a kvalitu bulev cukrovky“ se zaměřuje na cukrovou řepu. V první části bakalářské práce se zaměříme na teoretickou charakteristiku cukrové řepy. Charakterizujeme si historii cukrové řepy spolu s vývojem pěstováním a cukrovarnictvím v České republice. Dále si charakterizujeme cukrovou řepu anatomicky, morfologicky a chemicky …víceAbstract:
The final bachelor's thesis entitled "Influence of habitat conditions on the growth, development and quality of sugar beet tuber" focuses on sugar beet. In the first part of the bachelor thesis we will focus on the theoretical characteristics of sugar beet. We characterize the history of sugar beet together with the development of cultivation and sugar production in the Czech Republic. We also characterize …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: prof. Dr. Ing. Luděk Hřivna
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Agrobiologie / Všeobecné zemědělství
Práce na příbuzné téma
-
Problematika tvorby výnosu bulev a kvality cukrovky pěstitelů jižní a střední Moravy
Jiří Sedliský -
Vliv různých odrůd na výnos a sklizňové ztráty cukrové řepy v Agro Slatiny a.s.
Tomáš Novotný -
Posouzení vlivu biologicky aktivních látek na výnos a jakost cukrové řepy
Irena Němečková -
Vliv výživy na výnos a jakost řepy cukrové
Romana Pamánková -
Vliv hustoty porostu na výnos a kvalitu cukrové řepy
Karel Borovička -
Influence of Microbiological Quality of Raw Milk on the Technological Parameters
Kamila Nováková -
Technologická kvalita a možnosti pekárenského využití zrna barevné pšenice
Romana Šebestíková -
Technologická a senzorická jakost zrna a pečiva z pšenice špaldy
Markéta KYPTOVÁ