Stravovací návyky budoucích gastronomů – Bc. Jaroslav Kylián, DiS.
Bc. Jaroslav Kylián, DiS.
Master's thesis
Stravovací návyky budoucích gastronomů
Eating habits of future gastronomes
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku stravování a stravovacích návyků budoucích gastronomů. Teoretická část definuje stravovací služby, stravovací návyky, zdravou výživu a složky potravy. Dále je zde zmínka o moderní gastronomii, která v dnešní době ovlivňuje nejen stravovací návyky. Praktická část zahrnuje analýzu stravovacích návyků budoucích gastronomů Střední školy gastronomie a obchodu …moreAbstract:
Diploma work is focused on diet and eating habits future gastronomes. The theoretical part defines catering sevices, eating habits, nutrition and food ingredients. There is also mention of modern cuisine, which is nowadays not only affects eating habits. The practical part includes analysis of the eating habits of future gastronomes High School gastronomy and business in Zlín.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2014
Identifier:
https://is.muni.cz/th/rpcmc/
Thesis defence
- Date of defence: 19. 5. 2014
- Supervisor: Mgr. Martina Martínková, Ph.D.
- Reader: PhDr. Mgr. Lenka Procházková, Ph.D.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Masarykova univerzita, Pedagogická fakultaMasaryk University
Faculty of EducationMaster programme / field:
Teacher Training for Secondary Schools / Teacher Training of Specialized Subjects for Secondary Schools – Specialisation Commerce and Services
Theses on a related topic
-
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
The Czech Cuisine and Eating Habits from the Nutritional Point of View in the Socialism versus Now
Spillerová Spillerová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Analysis of restaurants in Unhošť with focus on healthy nutrition
Elizaveta Kireeva -
Stravování ve školách
Magdalena Pöschková -
Zdravý životní styl a stravování mladé populace
Arseniya Kukanova -
Analýza business modelu – Rozvoz/catering alkoholických míchaných nápojů
Kristýna Mlčochová -
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Anna Venikova