Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína – Luděk SVOBODA
Luděk SVOBODA
Bakalářská práce
Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína
The Technological Interventions Affecting Biochemical Changes Grape Wine.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá technologickými zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. V první kapitole je shrnuta historie výroby révových vín ve světě i na našem území, dále současný stav produkce a spotřeby révových vín v České republice. Také je popsána výroba bílých, červených a růžových vín. Ve druhé kapitole jsou popsány biochemické změny révových vín během jeho výroby a zrání. Ve třetí …víceAbstract:
The bachelor thesis deals with technological procedures influencing biochemical changes in grapevine wine. The history of grapevine wine production in the world and in our country, and the current situation of wine production and consumption in Czech Republic are summarized in the first chapter as well as the production of white, red and rosé wine. The second chapter describes biochemical changes happening …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2014
Zveřejnit od: 15. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
SVOBODA, Luděk. Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 15. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta technologickáBakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii
Práce na příbuzné téma
-
Příprava na výuku "Oxidace a redukce"
Bohdana Slavíková -
Oxidace a redukce proteinů na elektricky nabitých površích
Veronika Vargová