Luděk SVOBODA

Bakalářská práce

Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína

The Technological Interventions Affecting Biochemical Changes Grape Wine.
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá technologickými zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. V první kapitole je shrnuta historie výroby révových vín ve světě i na našem území, dále současný stav produkce a spotřeby révových vín v České republice. Také je popsána výroba bílých, červených a růžových vín. Ve druhé kapitole jsou popsány biochemické změny révových vín během jeho výroby a zrání. Ve třetí …více
Abstract:
The bachelor thesis deals with technological procedures influencing biochemical changes in grapevine wine. The history of grapevine wine production in the world and in our country, and the current situation of wine production and consumption in Czech Republic are summarized in the first chapter as well as the production of white, red and rosé wine. The second chapter describes biochemical changes happening …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 5. 2014
Zveřejnit od: 15. 5. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: prof. Ing. Vlastimil Fic, DrSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

SVOBODA, Luděk. Technologické zákroky ovlivňující biochemické změny révového vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 15.5.2014

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 15. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Technologie a řízení v gastronomii

Práce na příbuzné téma