Biopotraviny a farmářské potraviny - současný stav a perspektivy na Brněnsku – Bc. Martina Minaříková
Bc. Martina Minaříková
Master's thesis
Biopotraviny a farmářské potraviny - současný stav a perspektivy na Brněnsku
Organic food and farm food-current situation and perspectives in Brno Region
Abstract:
V diplomové práci je zpracován současný stav biopotravin a farmářských potravin na Brněnsku. Jsou to potraviny stále populárnější díky způsobu produkce (biopotraviny) a regionalitěa přímějšímu kontaktu s jejich výrobcem (farmářské potraviny). Práce se zaměřuje na původ bio a farmářských potravin ve vybraných prodejnách a na spotřebitelské preference a motivace k nákupu těchto potravin vyhodnocené na …moreAbstract:
The thesis deals with the current situation of organic food and farmers food in Brno Region. These products have become more and more popular thanks to the way of their production (organic food) and a possibility of a direct contact with their producers (farm food). The work focuses on the origin of organic and farmers products in selected shops as well as onconsumers preferences and motivations …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 26. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Soňa Dušková, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
MINAŘÍKOVÁ, Martina. \textit{Biopotraviny a farmářské potraviny - současný stav a perspektivy na Brněnsku}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2016. Available from: https://theses.cz/id/yykbe4/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Agricultural Engineering / Agribusiness
Theses on a related topic
-
Regionální potraviny a jejich vliv na regionální rozvoj
Denisa Vejrychová -
Regionální potraviny v Libereckém kraji
Klára Čížková -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Nikola NACHÁZELOVÁ -
Regionální jídla a reigonální potraviny v restauračních zařízeních Havlíčkova Brodu
Yveta Karlová -
Regionální potraviny v gastronomických zařízeních
Jan Pavlík -
Importat factors of alternative food networks potential in regional development
Petra Strmisková -
Consumers´ Typology on the Czech Market of Food Products Assigned by Quality Labels
Tomáš Sadílek -
Funkční potraviny a jejich uplatnění na regionálním trhu potravin
Jana ZÍDKOVÁ
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights