Zdeňka JAROŠOVÁ

Bakalářská práce

Sladkovodní ryby ve veřejném stravování-lit.rešerše

Freshwater fish in public board
Anotace:
Chov a lov ryb má u nás doslova staletou tradici a jméno jako Jan Dubravius, Jakub Krčín z Jelčan a Štěpánek Netolický u nás zná snad každý druhý občan.Český kapr byl a je znám i ceněn po celém světě, kromě toho i další druhy, které u nás pěstujeme a vyvážíme. V minulosti byly ryby jedním z nejoblíbenějších denních jídel i svátečních. Jedly se ve městech i na venkově. Byly připravovány nejrůznějšími …více
Abstract:
Fishing and fish breeding is in our country literally a hundreds years old tradition and names like Jan Dubravius, Jakub Krčín of Jelčan and Štěpánek Netolický are well-known to almost every second inhabitant. Czech carp was and still is popular and reputable all over the world, except that one there are also another species that are bred in our country and exported. In the past, fish were among one …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 31. 5. 2006
Zveřejnit od: 30. 5. 2008
Identifikátor: 2565

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 19. 6. 2006
  • Vedoucí: doc. RNDr. Lubomír Šimek, CSc.

Citační záznam

Jak správně citovat práci

JAROŠOVÁ, Zdeňka. Sladkovodní ryby ve veřejném stravování-lit.rešerše. Zlín, 2006. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od 30. 05. 2008

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 30. 5. 2008 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická
Plný text práce je k dispozici v elektronické podobě.

Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně

Fakulta technologická

Bakalářský studijní program / obor:
Chemie a technologie potravin / Chemie a technologie potravin