Business Plan of Sangam Restaurant – Sejal Amitbhai Patel
Sejal Amitbhai Patel
Diplomová práce
Business Plan of Sangam Restaurant
Abstract:
Prague is getting more popular and growing city with various cultures and people. Being part of a culture, the cuisines and food appearance are necessary. Indian food is popular all over the world and in Prague. Indian food is well known for its freshness, nutrition taste due to spices used to make the recipes. It is in demand as daily food selection in many countries like the United States of America …více
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 11. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Stanislav Rojík, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakultaČeská zemědělská univerzita v Praze
Provozně ekonomická fakultaMagisterský studijní program / obor:
Economics Policy and Administration / Business Administration
Práce na příbuzné téma
-
Factors influencing success of a business: A Business Plan of an Indian Restaurant in Prague
Rikesh Lalubhai Shah -
Indian fast food chain in Prague
Mansi Ranjitbhai Parmar -
Consumer Preferences and Brand Loyalty To Fast-Food Restaurant chains in Georgia
Mariami Denosashvili -
Business Plan for a Gastronomic Restaurant
Zlata Skrypnik
Název
Vložil
Vloženo
Práva