Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek. – Bc. Karolína Nováková
Bc. Karolína Nováková
Diplomová práce
Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek.
Chocolates with an increased content of health beneficial substances
Anotace:
Diplomová práce na téma Čokolády se zvýšeným obsahem zdraví prospěšných látek byla vypracována v letech 2018 až 2020 na Ústavu posklizňové technologie zahradnických produktů na Zahradnické fakultě Mendelovy univerzity v Brně. Práce se skládá z literární části, kde jsou popsané legislativní nároky na čokoládu a čokoládové produkty, historie čokolády, popis výroby čokolády a popis některých zdraví prospěšných …víceAbstract:
The diploma thesis on the subject of Chocolates with an increased content of health beneficial substances was elaborated in the years 2018 to 2020 at the Institute of Postharvest Technology of Horticultural Products at the Faculty of Horticulture at the Mendel University in Brno. The work consists of a literary part, which includes the legislative requirements for chocolate and chocolates products …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Pavel Híc, Ph.D.
- Oponent: Miloš Jurica, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Zahradnická fakultaMendelova univerzita v Brně
Zahradnická fakultaMagisterský studijní program / obor / specializace:
Zahradnické inženýrství / Řízení zahradnických technologií / Jakost rostlinných potravinových zdrojů
Práce na příbuzné téma
-
ZDRAVÍ PROSPĚŠNÉ LÁTKY RODU CRATAEGUS
Markéta Janků -
Využití vysokotlaké extrakce pro získání zdraví prospěšných látek z rostlin
Lucie Nováková -
Veltlínské zelené ze znojemské podoblasti z pohledu zdraví prospěšných i rizikových látek
Petr Lunga -
Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
Lucie Popluhárová -
Studium zdraví prospěšných látek v semenech Vitis vinifera L.
Nicole Gottwaldová -
Bioaktivní látky v jablkách a jejich vliv na lidské zdraví
Tereza Přibylová -
Obsahové látky v hlízách jakonu (Smallanthus sonchifolius)
Kristina Heřmanová -
Antioxidační kapacita absintů
Hana Dočekalová