Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni – Bc. Denisa Jarošová
Bc. Denisa Jarošová
Bachelor's thesis
Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni
Product and service quality of selected Spanish restaurants in Prague
Abstract:
Tématem bakalářské práce je Kvalita nabídky služeb vybraných pražských restaurací se zaměřením na španělskou kuchyni. Cílem práce je provést komplexní analýzu vybraných pražských restaurací, jež nabízejí španělskou kuchyni, a následně zhodnotit a porovnat kvalitu jejich služeb. K dosažení cíle byla použita metoda kvalitativního výzkumu trhu – Mystery Shopping. Podstatou této metody je tajné pozorování …moreAbstract:
The topic of the Bachelor thesis is Product and service quality of selected Spanish restaurants in Prague. The aim of the work is to carry out a comprehensive analysis of selected Prague restaurants, that offer Spanish cuisine, and subsequently evaluate and compare the quality of their services. The method of qualitative market research, Mystery Shopping, was used to achieve the goal. The essence of …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 24. 4. 2020
Identifier:
https://is.vsh.cz/th/tzmdo/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 6. 2020
- Supervisor: Mgr. Jiří Holub, Ph.D.
- Reader: PhDr. Romana Kratochvílová
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Hospitality Management, Tourism and Marketing / Tourism
Theses on a related topic
-
Assessment of Policy Changes of the Impacts of Urbanization, Economic Growth and Decentralization of Water Services with Regard to Water Quality in Mexico
René Fernando Lara Cervantes -
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Historie, přehled a analýza pražských restaurací nabízejících španělskou kuchyni
Dominika Neumanová -
Nabídka a kvalita služeb v gastronomii
Elizaveta Kuznetsova -
Kvalita a management kvality poskytovaných stravovacích služeb v gastronomii
Eliška Rysulová -
Nabídka a kvalita gastronomických služeb
Roman Kubišta -
Řízení kvality služeb v oblasti gastronomie
Kristýna Štěpánková -
Management kvality poskytovaných služeb v gastronomii
Eva Šulecová