Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania – Bc. Petra Soósová
Bc. Petra Soósová
Bachelor's thesis
Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania
Strategy of catering prices formation
Abstract:
The bachelor thesis Strategy of catering prices formation aims to analyze and describe the pricing in the selected enterprise Restaurant Michal. The thesis is divided into three parts. The first part is theoretical and explains the theoretical basis of price from the economic and marketing point of view, pricing decisions of enterprises, price modifications and factors influencing the price. The second …viacAbstract:
Bakalárska práca na tému Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania si kladie za cieľ analyzovať a popísať tvorbu cien vo vybranom podniku Restaurant Michal. Práca je rozdelená do troch kapitol. Prvá časť je teoretická a vysvetľuje teoretické východiská o cene z pohľadu ekonomického a marketingového. Následne sa zaoberá cenovým rozhodovaním podnikov, cenovými úpravami a faktormi ovplyvňujúcimi cenu …viac
Jazyk práce: Slovak
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 25. 4. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/z5xfa/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2019
- Vedúci: Ing. Eliška Smotlachová
- Oponent: PhDr. Jan Máče, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SOÓSOVÁ, Petra. \textit{Stratégia tvorby cien v oblasti stravovania}. Online. Bakalárska práca. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/z1sv1l/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / odbor:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Práce na příbuzné téma
-
Stravovacie služby v slovenskej železničnej doprave
Ján Molnár -
Stravovacie služby poskytované v leteckej doprave
Dominika Flamíková -
Stravovacie služby poskytované v železničnej doprave
Adam Levák -
Stravovací služby jako sektor cestovního ruchu
Dominika Levická -
Analýza stravovacích služieb na Vysokej škole hotelovej v Prahe
Romana Hvorečná -
Komparácia kvality služieb v reštauráciách Potrefená husa na území hlavného mesta Prahy
Veronika Malcovská -
Doporučená cena vs. tržní cena nehmotných produktů herního průmyslu
David Chittenden -
Právní souvislosti při oceňování nemovitého majetku. Cena obvyklá podle zákona o oceňování majetku a cena zjištěná podle zvláštních předpisů.
Lenka Čiperová