Výskyt ftalátů v ovocných destilátech pěstitelského pálení – Bc. Michal JUREČKA, DiS.
Bc. Michal JUREČKA, DiS.
Master's thesis
Výskyt ftalátů v ovocných destilátech pěstitelského pálení
The presence of phtalates in fruit distillates made in small distillery
Anotácia:
Cílem práce bylo zmapování možné kontaminace ovocných destilátů v prostředí pěstitelské pálenice estery kyseliny ftalové v přímé linii výrobního procesu tj. od založení kvasu až po transport destilátu z pěstitelské pálenice. Teoretická část uvádí současný stav řešené problematiky v návaznosti na legislativu a možnou intoxikaci lidského organismu. Dále se zabývá výrobním procesem pěstitelského pálení …viacAbstract:
The main goal of the final thesis was to map the possible contamination of fruit spirits in the environment of growers destillery with phthalic acid esters in a straight line production process, ie. from the ferment foundation to the spirit transport from the growers destillery. The theroretical part presents the current situation of the matter in relation to the legislation and possible intoxication …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 5. 2010
Identifikátor:
15317
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 6. 2010
Citační záznam
Jak správně citovat práci
JUREČKA, Michal. Výskyt ftalátů v ovocných destilátech pěstitelského pálení. Kroměříž, 2010. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti až od
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and food technologies / Technology, hygiene and economics of food production