Specifika institucionálního stravování (nemocnice) – Diana Tsvetkova
Diana Tsvetkova
Bachelor's thesis
Specifika institucionálního stravování (nemocnice)
The specific of institutional nutrition (hospitals)
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá specifikou institucionálního stravování ve dvou nemocnicích, z nichž jedna se nachází v České republice a nazývá se Thomayerova nemocnice. Druhá nemocnice je na Ukrajině, jmenuje se Regionální klinická nemocnice M. I. Pirogova. Cílem práce je zkoumání systému stravování ve zvolených institucích a porovnání je mezi sebou.Bylo provedeno dotazníkového šetření pacientů a pracovníků …moreAbstract:
The bachelor thesis deals with the specifics of institutional nutrition in two hospitals, one of which is located in the Czech Republic and is called Thomayerov hospital. The second hospital is in Ukraine, named regional clinical hospital of M.I Pirogov. The aim of the work is researching of nutrition system in selected institutions and comparing them between each other. It was made a questionnaire …moreKeywords
dietoterapie formy stravování organizační struktura léčebné výživy složky výživy stravování základní druhy diet základní hygienické požadavky na provozovny. Basic hygienic requirements for establishments basic types of diets diet therapy forms of nutrition nutrition nutritional components organizational structure of medical nutrition
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 18. 11. 2014
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/11513/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 20. 1. 2015
- Supervisor: prof. Ing. Jiří Jindra, CSc.
- Reader: Ing. Blanka Zimáková
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management
Theses on a related topic
-
Požadavky na pracovní podmínky v halových kancelářích
Pavel Láhner -
Základní hygienické a zdravotně preventivní návyky u žáků primární školy
Helena KEPRTOVÁ -
Hygienické požadavky na dětské pobytové akce
Šárka ANDĚLOVÁ -
Interakce léčiv se složkami výživy, jejich vzájemné působení a možný dopad na zdraví jedince
Veronika VAŘECHOVÁ -
Vplyv výživy na orálné zdravie
Simona Černická -
Nutričné hodnoty tradičných svetových kuchýň
Eva Baloghová -
The role of trainees during the Czech Presidency of the Council of the EU and the involvement of the staff of the Permanent Representation of the Czech Republic to the EU in public administration after the Presidency.
Daniel Houdek