Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu – Monika Hylenová
Monika Hylenová
Bakalářská práce
Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu
Beer - the liquid bread from the statistic point of view
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá pivem, jakožto velice oblíbeném nápoji na českém i zahraničním trhu, z mnoha různých pohledů. Má seznámit čtenáře s tímto nápojem i z jiných stránek, než je mezi laickou veřejností známo. V teoretické části je nejprve stručně popsána historie pivovarnictví, kdy a kde se pivo začalo poprvé vařit, jaké k tomu byly používány postupy a proč se vůbec tento zlatavý mok počal …víceAbstract:
This bachelor's thesis is about beer, the favorite drink in Czech republic and all around the world. It is suposed to introduce beer to reader from other points of view. Theory part talks about history of brewing globaly, when and where the history began, what procedures were used and also why people began brewing. Followingly it talks about the czech history of brewing, about the first brewery in …víceKlíčová slova
historie pokles spotřeba výroba Pilsner Urquell zdraví history decrease consumption production health
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 30. 4. 2013
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11346/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 6. 2013
- Vedoucí: Dr. Ing. Sylva Skupinová
- Oponent: doc. RNDr. Miloslav Malec, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
HYLENOVÁ, Monika. \textit{Pivo – „tekutý chléb“ ze statistického pohledu}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2013. Dostupné z: https://theses.cz/id/z36oon/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví