Hiral Dhruvin Panchal

Diplomová práce

Analysis of Consumer Attitudes toward Food Products' Origin in Indian Market

Analysis of Consumer Attitudes toward Food Products' Origin in Indian Market
Anotace:
Tato práce zkoumá postoje spotřebitelů k původu potravinářských výrobků na indickém trhu. Primárním cílem je analyzovat postoje zákazníků k zemi původu potravin. Tato studie zjišťuje, zda indičtí zákazníci stále preferují nákup potravin indického původu, nebo zda se přesouvají k potravinám ze zahraničí. Analýza chování indických spotřebitelů vůči potravinářským produktům je poměrně náročná vzhledem …více
Abstract:
This study examines consumer attitudes toward the origin of food products in the Indian market. The primary goal is to track customer attitudes regarding country-of-origin grocery items. This study investigates whether Indian customers still prefer to buy Indian-origin food goods or whether they are shifting to foreign-country groceries. Analyzing Indian consumer behavior towards food products is quite …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2023

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 25. 5. 2023
  • Vedoucí: Markéta Zajarošová
  • Oponent: Aleš Kubíček

Citační záznam

Plný text práce

Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS)se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: VŠB – Technická univerzita Ostrava