Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu. – Bc. Martin Dudla
Bc. Martin Dudla
Bakalářská práce
Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.
Analysis of the products offered by selected travel agencies in line with current trends in tourism
Anotace:
Bakalářská práce se zabývá analýzou produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu s ohledem na gastroturismus. Práce je rozdělena do tří částí, teoretickou, praktickou a návrhovou. První část je věnována teoretickému vymezení základních pojmů v oblasti cestovního ruchu, jeho typům a trendům. Velká část pozornosti je věnována gastronomickému cestovnímu …víceAbstract:
This thesis deals with the analysis of product offer of selected travel agencies in according with current trends in tourism with regard to culinary tourism. The thesis is divided into three parts, theoretical, practical and design part. The first part is dealing with theoretical definition of basic concepts in tourism, its types and trends. The attention is devoted to culinary tourism. The analytical …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 20. 11. 2019
Identifikátor:
https://is.vsh.cz/th/xk8ol/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 28. 1. 2020
- Vedoucí: Mgr. Věra Fišerová
- Oponent: Ing. Pavel Attl, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
DUDLA, Martin. \textit{Analýza produktové nabídky vybraných cestovních kanceláří v souladu s aktuálními trendy cestovního ruchu.}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/z5wolh/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management destinace cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomický cestovní ruch jako nástroj regionálního rozvoje
Kateřina Třísková -
Gastronomický cestovní ruch - Potenciál pivního cestovního ruchu v Královéhradeckém kraji
Lukáš Kulhánek -
Vývoj odborného vzdělávání na českém historickém území se zaměřením na obory gastronomie, cestovní ruch a hotelnictví
Marek Zapletal -
Gastronomický cestovní ruch v Itálii
Alina Safronova -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomický cestovní ruch
Michelle Jana Hofmannová -
Zážitkový cestovní ruch ve Středočeském kraji
Karolína Poláčková -
Vliv gastronomického turismu na cestovní ruch
Šárka Knapová