Vybrané aspekty geneticky modifikovaných organismů v České republice – Radka Ovesná
Radka Ovesná
Bakalářská práce
Vybrané aspekty geneticky modifikovaných organismů v České republice
Selected aspects of genetically modified organisms in the Czech Republic
Anotace:
Předložená bakalářská práce podává přehled týkající se problematiky geneticky modifikovaných organismů (GMO). Oblast GMO konfrontuje přírodní vědy s ekonomií a zároveň má blízkou souvislost s technologií. Daná problematika je v současné době velmi aktuálním a oblíbeným tématem, které má veliký potenciál i do budoucna. Vzhledem k rozsahu problematiky GMO je práce omezena pouze na vybrané aspekty, které …víceAbstract:
The presented bachelor thesis gives an overview on the issue of genetically modified organisms (GMO). The area of GMO confronts science with economics and is also closely connected to technology. The given topic is currently very up-to-date and popular subject, which has a profound potential in the future. Due to the vast scope of GMO issues, this thesis is focused only on its selected aspects, which …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 17. 4. 2015
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Václav Hejnák, Ph.D.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
OVESNÁ, Radka. \textit{Vybrané aspekty geneticky modifikovaných organismů v České republice}. Online. Bakalářská práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2015. Dostupné z: https://theses.cz/id/z6hy9z/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Veřejná správa v zemědělství a krajině / Veřejná správa v zemědělství a krajině
Práce na příbuzné téma
-
Hmyz – potravina budúcnosti: ekonomický pohľad na možnosti využitia hmyzu ako potraviny
Jakub Jančovič -
Aktivní obaly potravin na bázi chitosanu
Martin Ženata -
Metabolomika netradičních zdrojů potravin na bázi hmyzu
Klára Bejčková -
Hodnocení kontaminace potravin na bázi hmyzu chlorovanými parafíny
Michaela Freyová -
Celkové zastoupení mastných kyselin ve vybraných potravinách vyrobených na bázi masa a orgánů prasat krmených dietou s přídavkem rybího oleje
Veronika Bednaříková -
Účinky potravinových doplňků na bázi rostlinných kanabinoidů na mechanické vlastnosti vlasů
Klára Paroušková -
Ekologická adsorpce těžkých kovů na modifikovaných materiálech na bázi škrobu
Kristýna Caltová -
Vývoj nových potravin na bázi vedlejších produktů potravinářského průmyslu
Aneta Hniličková
Název
Vložil
Vloženo
Práva