Anna Bartošíková

Bachelor's thesis

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide

Methods of heat treatment of meat with a focus on the sous-vide method
Anotácia:
Bakalářská práce na téma Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide se zabývá tepelnými úpravami masa se zaměřením na technologii tepelného opracování metodou sous-vide. Maso je součást výživy lidí z důvodu vysokého obsahu bílkovin, vitamínů, esenciálních mastných kyselin, minerálních látek a z důvodu mnoha senzorických vlastností. Obecně se tepelnou úpravou eliminují nežádoucí …viac
Abstract:
Bachelor thesis on Methods of heat treatment of meat with a focus on the sous-vide method deals with heat treatment of meat with a focus on the technology of heat treatment with the sous-vide method. Meat is a part of human nutrition due to high content of proteins, vitamins, essential fatty acids, minerals and many sensory properties. Generally, heat treatment eliminates undesirable, especially microbiological …viac
 
 
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 8. 4. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedúci: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta

Mendel University in Brno

Faculty of AgriSciences

Bachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technology / Food Technology