Anna Bartošíková

Bachelor's thesis

Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide

Methods of heat treatment of meat with a focus on the sous-vide method
Abstract:
Bakalářská práce na téma Způsoby tepelné úpravy masa se zaměřením na úpravu metodou sous-vide se zabývá tepelnými úpravami masa se zaměřením na technologii tepelného opracování metodou sous-vide. Maso je součást výživy lidí z důvodu vysokého obsahu bílkovin, vitamínů, esenciálních mastných kyselin, minerálních látek a z důvodu mnoha senzorických vlastností. Obecně se tepelnou úpravou eliminují nežádoucí …more
Abstract:
Bachelor thesis on Methods of heat treatment of meat with a focus on the sous-vide method deals with heat treatment of meat with a focus on the technology of heat treatment with the sous-vide method. Meat is a part of human nutrition due to high content of proteins, vitamins, essential fatty acids, minerals and many sensory properties. Generally, heat treatment eliminates undesirable, especially microbiological …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 8. 4. 2020

Thesis defence

  • Supervisor: prof. Ing. Alžbeta Jarošová, Ph.D.

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta