Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví – Alexandr Brych
Alexandr Brych
Bachelor's thesis
Sociální začleňování osob s Aspergerovým syndromem v hotelnictví
Social IIclusion of People with Asperger Syndrome in the Hotel Industry
Abstract:
Práce je zaměřená na analýzu možnosti uplatnění osob s Asprgerovým syndromem v hotelnictví a gasrtronomii. Cílem je pak následně analyzovat danou problematiku, z pohledu hotelových a restauračních provozů. Zároveň se předložená bakalářská práce se snaží poskytnout vymezení základních pojmů a metodiky pro případné zaměstnávání lidí s výše jmenovaným syndromem v hotelovém a gasronomickém provozu.Abstract:
Bachelor thesis focuses on mapping the emloyement oppurtunities Aspergerś syndrome in Hotel management and gastronomy. Purpose is to analyze the problematic from the perspective of hotel and restaurant operations. At the same time is trying to provide definition of basic terms and methodology for posible employemt of people with this syndrome in hotel and gastronomy operation.
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 21. 11. 2016
Identifier:
http://is.vsh.cz/th/14186/vsh_b/
Thesis defence
- Date of defence: 16. 1. 2017
- Supervisor: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Reader: doc. Mgr. Ing. Karel Chadt, CSc.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v PrazeInstitute of Hospitality Management in Prague
Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)
Theses on a related topic
-
Pracovní aktivity a aspergerův syndrom
Lucie Bradnová -
Uplatnění Frankfurtské a Kemptenské tabulky slev v cestovním ruchu, hotelnictví a gastronomii
Vojtěch Paukrt -
Organizace, rozvoj a specifika gastronomie ve vybrané zemi
Roksolana Nesmiyan -
PROCES ZALOŽENÍ A VZNIKU PODNIKATELSKÉHO SUBJEKTU V OBORU GASTRONOMIE
Nikola Dufková -
Uplatnění absolventů střední školy a gastronomie na trhu práce
Andrea HOŘICOVÁ -
Kulinářské tradice Těšínska a jejich uplatnění v současné gastronomii
Barbora Lukášová -
Personální marketing a jeho uplatnění v hotelnictví
Klára Stěhulová -
Uplatnění sýrů v současné gastronomii
Eva Kauerová