Vliv ročního období na množství, složení a kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem – Barbora Glosová
Barbora Glosová
Bakalářská práce
Vliv ročního období na množství, složení a kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem
The Influence of Season on Quantity, Structure and Quality of Milk Delivered to the Dairy by a Particular Company
Anotace:
Bakalářská práce je napsána za účelem sledování množství, složení a kvality mléka během po sobě jdoucích ročních období. Práce je rozdělena na dvě základní části, část teoretickou a praktickou. Pro praktický rozbor a porozumění jeho výsledkům musíme nejprve porozumět složení mléka alespoň na základní úrovni. Čtenáři zde najdou nezbytné informace týkající se složení mléka a technologie jeho získávání …víceAbstract:
The purpose of this bachelor thesis is in tracking the amount, structure and quality of milk during year seasons. The thesis consists of two main parts, theoretical part and practical one. To analyze and understand its results we must understand the structure of milk at least at basic level. Readers can find key information about milk structure and technologies of its collecting. The practial part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 5. 5. 2020
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Ing. Daniel Falta, Ph.D.
- Oponent: Vladimír Čejna, externi
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
GLOSOVÁ, Barbora. \textit{Vliv ročního období na množství, složení a~kvalitu mléka dodávaného do mlékárny konkrétním podnikem}. Online. Bakalářská práce. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta. 2020. Dostupné z: https://theses.cz/id/z8ne55/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendelova univerzita v Brně
Agronomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Zootechnika / Zootechnika
Práce na příbuzné téma
-
Kvalita ovčího mléka a parametry, které ji ovlivňují
Emilie Macková -
Mikrobiologická kvalita buvolího mléka
Matylda Malá -
Senzorická kvalita kozího mléka a fermentovaných mléčných výrobků
Adéla Kocourková -
Mikrobiologická kvalita čerstvého mléka v závislosti na způsobu distribuce
Sylva Martínková -
Mikrobiologická kvalita mléka a mléčných výrobků
Alena Formáčková -
Kvalita mléka a zdraví mléčné žlázy dojnic ve vybraném chovu
Anežka Raichová -
Mikrobiologická kvalita mléka pro výrobu sýrů
Jan Korous -
Hygiena získávání mléka a jeho kvalita
Michaela Němcová