Mgr. Květoslava Klíčová

Bakalářská práce

Technologický postup při zpracování masa

Technological progress in the meat processing
Anotace:
Bakalářská práce přibližuje učební obor Řezník – uzenář. V úvodní části mapuje historii a vývoj výuky v oboru až do 19. století. V další části se práce věnuje výuce oboru Řezník - uzenář na Střední odborné škole a SOU v Poličce. V současné době se tato škola jako jediná v Pardubickém kraji věnuje mj. výchově a vzdělávání v tomto učebním oboru. V rámci bakalářské práce je vypracována příprava učitele …více
Abstract:
This Bachelor thesis provides a description of the branch of study Butcher – slaughter. The introductory part deals with the history and development of teaching in this branch of study until the 19th century. One chapter is devoted to teaching in the branch of study Butcher – slaughter at the Specialised secondary school and specialised secondary training school in Polička. This school is currently …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 22. 4. 2014

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 14. 5. 2014
  • Vedoucí: Ing. Jan Děcký
  • Oponent: Mgr. Petr Ptáček, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Pedagogická fakulta