Vliv kombinace sladů a vybraných látek na finální kvalitu nízkostupňového piva – Bc. Jana Caltová
Bc. Jana Caltová
Master's thesis
Vliv kombinace sladů a vybraných látek na finální kvalitu nízkostupňového piva
The effect of storage and other elements on beer quality
Abstract:
V této diplomové práci jsem zpracovávala téma: Vliv kombinace sladů a vybraných látek na finální kvalitu nízkostupňového piva. V úvodu teoretické části je stručně popsána historie a výroba piva. Dále jsou v práci vysvětleny pojmy nealkoholické a nízkoalkalické pivo, jednotlivé technologie na výrobu těchto druhů piv, tedy jsou technologie, které se používají na odstranění alkoholu, jsou například reverzní …moreAbstract:
The theme of this thesis is. The effect of storage and other elements on beer quality. The theoretical part of my work concentrates on the history and production of beer, methods of production of low-alcohol and non-alcoholic beer. In my thesis I deal with reverse osmosis, use of special kinds of yeasts or with fermentation.In the practical part of my work is described the production of low-alcohol …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 28. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Tomáš Gregor, Ph.D.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
CALTOVÁ, Jana. \textit{Vliv kombinace sladů a vybraných látek na finální kvalitu nízkostupňového piva}. Online. Master's thesis. Brno: Mendelova univerzita v Brně, Faculty of Agronomy. 2016. Available from: https://theses.cz/id/zbef1k/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgronomyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Quality and Safety
Theses on a related topic
-
Způsoby přípravy de-alkoholizovaných nápojů (pivo, víno)
Milan Bartoš -
Pivo pro konzumenty s metabolickým omezením
Tomáš Vaško -
Kvasinky způsobující otitidy u psů a možnosti jejich terapie mykoparazitickou houbou Pythium oligandrum
Václava Hrabětová -
Optimization Of Izolation Of RNA From Yeasts For The Purpose Of Transcription Analysis
Valin Lay -
Studium cytoskeletu a ultrastrukturální charakteristika vybraných patogenních kvasinek - Malassezia pachydermatis a Cryptococcus laurentii
Marek David -
Kvasinky a jejich biotechnologické využití
Natálie Stankovičová
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights