Kvalita výživy ve stáří v domácím prostředí a možnost jejího ovlivnění mediální reklamou – Bc. Lenka Štrimpflová
Bc. Lenka Štrimpflová
Bakalářská práce
Kvalita výživy ve stáří v domácím prostředí a možnost jejího ovlivnění mediální reklamou
The nutrition quality of seniors at domestic environment and possibility to effect it through media advertisement
Anotace:
Tématem mé bakalářské práce je „Kvalita výživy ve stáří v domácím prostředí a možnost jejího ovlivnění mediální reklamou.“ Teoretická část práce je rozdělena do čtyř kapitol. V první části se věnuji gerontologii, ve druhé se zabývám stářím, ve třetí výživou a ve čtvrté píši o reklamě a jejím vlivu na koupi potravin. Těžiště práce tvoří praktická část- průzkumné šetření mezi seniory, které zjišťuje …víceAbstract:
The theme of my final bachelor project is “The nutrition quality of seniors at domestic environment and possibility to affect it through media advertisement”. The theoretical part of the study is subdivided into four chapters. First chapter is dedicated to the gerontology, the second to the processes accompanied with the age. In the third chapter several aspects of the nutrition are described. In the …víceKlíčová slova
gerontologie výživa reklama nákup potraviny gerontology nutrition advertisement purchase food
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 18. 6. 2008
Identifikátor:
https://is.muni.cz/th/a0iji/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 2. 9. 2008
- Vedoucí: doc. PhDr. Marie Macková, Ph.D.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Masarykova univerzita, Lékařská fakultaMasarykova univerzita
Lékařská fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ošetřovatelství / Všeobecná sestra
Práce na příbuzné téma
-
Preference Fast Food vs. Slow Food v gastronomii
Karolína Králová -
Raw food versus cooked food
Daniela Hanušková -
Food, agrobiodiversity and diet: the nutritional ethnobiology of the Minangkabau and Mandailing indigenous food systems in West Sumatra
Lukáš Pawera -
Quantification of Food Loss and Food Waste in the Philippines
Anieluz Concepcion PASTOLERO -
Food self-sufficiency relation to the level of countries food security
Pavel Samoilenko -
Sustainable practices in vegan restaurants in Yogyakarta regarding food sourcing, food packaging and waste
Bianka ORENDÁŠOVÁ -
Factors Influencing Food Choice Among Young Generation (comparison of Czechia and Russia in a case of food shopping)
Aleksei Rinchinov -
Influence of contaminants in food contact materials on sensory properties of food.
Dafni Gkizi