Ján Stupka

Diplomová práce

Projekt zlepšení procesu výroby snížení ztrát z nadváhy produktů

Project of Improving the Process of Manufacturing - Reducing the Losses from Overweight Products
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na zlepšení procesu výroby v potravinářské společnosti, konkrétně na snížení ztrát z nadváhy produktů. Teoretická část práce se věnuje pojmům jako kvalita, systém managementu kvality, komplexní řízení jakosti a taktéž se věnuje vybraným nástrojům a metodám řízení kvality jako je statistická regulace procesů. V praktické části je popsána společnost MILEX NMNV, a.s. včetně …více
Abstract:
This diploma thesis is focused on improving the process of manufacturing in a food company, specifically on reduction of losses from overweight products. The theoretical part deals with concepts like quality, quality management system, total quality management and also deals with selected tools and methods of quality control like statistical process control. The practical part describes MILEX NMNV …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 27. 4. 2015
Zveřejnit od: 27. 4. 2015

Obhajoba závěrečné práce

Citační záznam

Jak správně citovat práci

Stupka, Ján. Projekt zlepšení procesu výroby snížení ztrát z nadváhy produktů. Zlín, 2015. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky

Plný text práce

Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 27.4.2015

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • Soubory jsou od 27. 4. 2015 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomiky
Plny text prace je k dispozici v elektronicke podobe