Marie Vlčková

Bakalářská práce

Podnikatelský plán na otevření dietní restaurace

Business plan for opening a diet restaurant
Anotace:
Tato bakalářská práce se zabývá sestavením přehledného a strukturovaného podnikatelského plánu pro založení nové dietní restaurace v Kladně, jejíž hlavním konceptem je vaření pokrmů bez lepku, vajec a laktózy a i v „bio“ kvalitě. Práce se skládá z teoretické a praktické části. Teoretická část vysvětluje obecnou charakteristiku podnikatelského záměru, jeho druhy, strukturu a náležitosti, a pokládá výzkumné …více
Abstract:
The purpose of this bachelor thesis is to create a clear and structured business plan for setting up a new dietary restaurant in Kladno. The main concept of this restaurant is to cook healthy and organic dishes, which are gluten, egg, and lactose free. The thesis consists of a theoretical and practical part. The theoretical part explains the general characteristics of the business plan, its types, …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 4. 2022

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 7. 6. 2022
  • Vedoucí: Tomáš Kubálek
  • Oponent: Jitka Volfová

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola ekonomická v Praze
https://vskp.vse.cz/eid/85512

Vysoká škola ekonomická v Praze

Bakalářský studijní program / obor:
Mezinárodní ekonomické vztahy / Manažer obchodu