Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd – Bc. Eliška HONEŠOVÁ
Bc. Eliška HONEŠOVÁ
Diplomová práce
Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd
Project to Improve the Quality of Catering Services in Lašská brána Beskyd
Anotace:
Cílem mé diplomové práce je vytvořit projekt na zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd. Práce je rozdělena na dvě části - teoretickou a praktickou. V teoretické části práce se věnuji cestovnímu ruchu, gastronomii a charakterizuji analytické metody, které jsem v práci použila. Jedná se o SWOT analýzu, marketingový výzkum a analýzu konkurence. Praktická část charakterizuje a analyzuje …víceAbstract:
The goal of the thesis is to create a project to improve the quality of catering services in Lasska brana Beskyd. The thesis is divided into two parts ? theoretical and practical. In the theoretical part of the thesis I am focusing on tourism, gastronomy and characterization of the analytical methods which I have used in the thesis. This includes SWOT anlaysis, mar-keting research and competition analysis …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2012
Zveřejnit od: 2. 5. 2012
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
HONEŠOVÁ, Eliška. Projekt zlepšení kvality gastronomických služeb v Lašské bráně Beskyd. Zlín, 2012. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 2.5.2012
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 2. 5. 2012 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta managementu a ekonomikyPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
Fakulta managementu a ekonomikyMagisterský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Podniková ekonomika specializace Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Gastronomické služby v nákupních centrech
Tomáš Rys -
Gastronomické služby v nákupních centrech
Šárka Hrušková -
Gastronomický cestovní ruch se zaměřením na město Liberec
Michaela Rysnerová -
Gastronomické služby v oblasti Novohradské hory
Zuzana Kruchňová -
Molekulární gastronomie
Filip Jung -
Fine Dining restaurace v České republice a zahraničí
Karolína Worková -
Využití dopravních prostředků při podnikání v oblasti gastronomie
Adam Psota -
Španělská gastronomie v cestovním ruchu
Iveta Frauenterková