Linda DIVOKOVÁ
Bachelor's thesis
Hodnocení Kvality vína
Evaluation of Quality Wines
Anotácia:
Bakalářská práce je rešeršní a zabývá se hodnocením kvality vína. V úvodní části se zabývá chemickým složení hroznů a vína, následně hodnocením vína po smyslové i analytické stránce. Velká část práce je věnována faktorům, které ovlivňují výslednou kvalitu vín jako je sběr hroznů nebo nedostatky a vady vín. Důležitou část tvoří i výroba vína u malovinařů a nejvíce pěstované odrůdy vín v Čechách a na …viacAbstract:
The thesis is concerned with the search and evaluation of quality wines. The first part deals with the chemical composition of grapes and wine, then the wine sensory evaluation and analytical. Big part is devoted to factors that affect the final quality wines such as picking grapes or wine flaws and defects. The important part is the production of wine at smaller winemakers or most cultivated varieties …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 14. 5. 2014
Zverejniť od: 14. 5. 2014
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
DIVOKOVÁ, Linda. Hodnocení Kvality vína. Zlín, 2014. bakalářská práce (Bc.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 14.5.2014
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 14. 5. 2014 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyBachelor programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Technology and Management in Gastronomy
Práce na příbuzné téma
-
Hodnocení kvality vín
Alexandra Bolková -
Vliv macerace na obsahové látky moštu a vína révy vinné
Ondřej Vachek -
Využití enologických taninů při výrobě vína
Barbora Ryzí -
Sledování změn chemického složení vína během technologie výroby vína
Marie Orságová -
Výroba vína je umění - servírování je věda
Jan Pavlíček -
Výroba vína se zaměřením na rozdíly v produkci
Lenka Kubicová -
Zhodnocení mezinárodního obchodu s vínem se zaměřením na portugalská a česká vína
Syuzanna Shiyanova -
Analýza trhu vína v ČR
Anisa Nagina