Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou – Bc. Radek Skopal
Bc. Radek Skopal
Diplomová práce
Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou
The business plan for coffee shop focused on specialty coffee
Anotace:
Diplomová práce se věnuje projektu založení kavárny. V teoretické části byli informace získávaný z odborné literatury, jenž podpořily v konečném důsledku problematiku spojenou s podnikáním. Druhá část se věnuje vnitřní a vnější analýze, byla provedena PEST analýza na potřebnou lokaci našeho podnikání. Další analýza se soustředí na konkurenci. V poslední části byl realizován dotazníkový průzkum, který …víceAbstract:
The master thesis is focused on opening of cafe. The theoretical part is based on information from expert literature which supported problematic of business. In second part you can find information about internal and external analysis, I made also PEST analysis which is focused on current location of our café. Other analysis is focus on competition. The last part of second part is about marketing research …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 15. 6. 2017
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/13709/vsh_m/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 6. 9. 2017
- Vedoucí: PhDr. Marek Merhaut, Ph.D.
- Oponent: Ing. Zbyněk Vinš
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SKOPAL, Radek. \textit{Podnikatelský záměr na založení kavárny s výběrovou kávou}. Online. Diplomová práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zhwl88/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Magisterský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Management hotelnictví a lázeňství
Práce na příbuzné téma
-
Business Plan of specialty Asian store in Prague
Khanh Viet Tran -
Podnikatelský plán pro otevření specializované restaurace
Vojtěch Spurný -
Podnikatelský plán - Specializovaný obchod s LED osvětlením
Karel Hubáček -
Podnikatelský plán – Specializovaný obchod s LED osvětlením
Karel Hubáček -
Analysis of Organic Coffee on the Czech Market
Margarita Yelisseyeva -
Environmentální management ve společnosti Father's Coffee Roastery s.r.o.
Viktorie VOSÁHLOVÁ -
Green Coffee Sourcing Methods and Customer Behaviour
Daniel Komár -
Third Wave Coffee: Customer’s and Owner’s Perception and Preference
Mariia Lytvynova