Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití. – Petra HAŠKOVCOVÁ
Petra HAŠKOVCOVÁ
Bachelor's thesis
Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.
Technology of growing hops (Humulus lupulus L.). Elicitors influence on yield and product quality. His food and non-food use.
Abstract:
Bakalářská práce se zabývá technologií pěstování chmele, jeho využitím, použitím elicitorů a rostlinných přípravků na zemědělských plodinách. Obecná část bakalářské práce pojednává o historii chmele, morfologii chmelové rostliny, technologii pěstování chmele, výživě a hnojení, ochraně před škůdci a proti chorobám, o sklizni a chemickém složení chmele. Česká republika patří tradičně mezi největší světové …moreAbstract:
This thesis deals with growing hops technology, its use, the use of elicitation and herbal products for agricultural crops. The general part of the thesis deals with the history of hops, the morphology of the hop plant, hop growing technology, nutrition and fertilization, pest and disease control, harvesting and chemical composition of hops. The Czech Republic is traditionally one of the world's largest …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Accessible from:: 22. 4. 2016
Thesis defence
- Supervisor: prof. Ing. Stanislav Kužel, CSc.
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
HAŠKOVCOVÁ, Petra. \textit{Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.}. Online. Bachelor's thesis. České Budějovice: University of South Bohemia in České Budějovice, Faculty of Agriculture. 2016. Available from: https://theses.cz/id/ziuj7p/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
HAŠKOVCOVÁ, Petra. Technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.). Vliv elicitorů na výnos a kvalitu produktu. Jeho potravinářské a nepotravinářské využití.. Č. Budějovice, 2016. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zemědělská fakulta
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: světu
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH, Zemědělská fakultaUNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Faculty of AgricultureBachelor programme / field:
Agriculture / Agricultural Ecology
Theses on a related topic
-
Úsporná technologie pěstování řepky ozimé
Jan Toula -
Technologie pěstování kukuřice s podplodinami leguminóz ve vztahu ke kvalitě zrna
Alexander Sorokin -
Technologie pěstování hlávkového zelí s využitím minerálních hnojiv
Roman Zimák -
Návrh vhodné technologie pro pěstování druhů rodu Chenopodium jako listové zeleniny
Zuzana TRABALIKOVÁ -
Technologie pěstování a hnojení ječmene (Hordeum) s cílem maximální kvality produktu a jeho využití pro výrobu doplňku stravy "zeleného ječmene".
Pavel OPOLZER -
Vliv technologie pěstování chmele (Humulus lupulus L.) na kvalitu produktu a využití produktu
Tomáš KLÍMA -
Bio-chmel v podmínkách ČR a jeho perspektivy
Kateřina Janoušová -
Technologie a technika pro produkci chmelové sadby a založení chmelnice.
Jakub Křížek
Name
Posted by
Uploaded/Created
Rights