Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku – Ing. Lenka Kumbárová
Ing. Lenka Kumbárová
Diplomová práce
Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku
The influence of biotechnological processing of new barley varieties on quality of bakery product
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2017
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KUMBÁROVÁ, Lenka. \textit{Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2017. Dostupné z: https://theses.cz/id/zk2nfl/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.