Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku – Ing. Lenka Kumbárová
Ing. Lenka Kumbárová
Master's thesis
Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku
The influence of biotechnological processing of new barley varieties on quality of bakery product
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 2017
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KUMBÁROVÁ, Lenka. \textit{Vliv biotechnologického zpracování nových odrůd ječmene na kvalitu pekařského výrobku}. Online. Master's thesis. Praha: University of Chemistry and Technology Prague, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2017. Available from: https://theses.cz/id/zk2nfl/.
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- no one
University of Chemistry and Technology
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Technologie potravin
Theses on a related topic
- No theses on a related topic available.