Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty – Zuzana Chreňová
Zuzana Chreňová
Bakalářská práce
Fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty
Fast food in the Czech Republic - social, cultural and economic aspects
Anotace:
Uvedená bakalářská práce je zpracována na téma fast food v České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty. Skládá se ze tří hlavních částí. První z nich je věnována základním pojmům a popisu historie od starověku až po současnost. Vývoji ve světě a v České republice, popis pěti vybraných řetězců, reklamě a franchisingu. V druhé části jsem se zaměřila na průzkum formou dotazníku a uvedla …víceAbstract:
This Bachelor´s thesis is focused on the fast food in Czech Republic - social, cultural and economic aspects. It consists of three main parts. The first part deals with basic concepts and description of history from antiquity to the present. Developments in the world and in the Czech Republic, a description of the five selected chains, advertising and franchising. The second part is focused on the …víceKlíčová slova
Fast food franchising pokrm restaurace rychlé občerstvení řetězec stravování zákazníci.
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2014
Identifikátor:
http://is.vsh.cz/th/11935/vsh_b/
Obhajoba závěrečné práce
- Obhajoba proběhla 4. 6. 2014
- Vedoucí: PhDr. Jaroslav Holoubek
- Oponent: doc. Ing. Marie Dohnalová, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
CHREŇOVÁ, Zuzana. \textit{Fast food v~České republice – sociální, kulturní a ekonomické aspekty}. Online. Bakalářská práce. Praha: University College Prague - Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o. 2014. Dostupné z: https://theses.cz/id/zmwa1k/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola hotelová v PrazeVysoká škola hotelová v Praze
Bakalářský studijní program / obor:
Gastronomie, hotelnictví a turismus / Hotelnictví
Práce na příbuzné téma
-
Vyhodnocení efektivity zřízení a provozování rychlého občerstvení formou franchisingu
Lukáš Dutý -
Franchising v České republice
Kristýna Bohdalová -
Franchising v pohostinství
Jan Pavel -
Franchising system
Mykyta Boblak -
Franchising jako forma podnikání v gastronomii
Zuzana Tomalová -
Zavedení vegetariánského produktu do řetězce rychlého občerstvení
Simona Vaškovicová -
Využití moderních technologií ve stravování: podnikatelský plán založení restaurace, kde si zákazníci sami navrhují pokrmy
Johana Blümelová -
Pozice alternativních restaurací v systémech stravování (příklad raw food restaurací)
Markéta Šimonová