Markéta Tvrdá
Bakalářská práce
Rozbor nealkoholických nápojů
Analysis of soft drinks
Anotace:
Hlavní část bakalářské práce je věnována kvalitě, jakosti, významu ve výživě a celkovému složení nealkoholických nápojů. Základní složkou všech nealkoholických nápojů je voda, její obsah se obvykle pohybuje od 88 % (ovocné šťávy) až do 99 % (u nápojů s velmi nízkou energetickou hodnotou – označovaných často light, zero, bez cukru). K výrobě nealkoholických nápojů se používá pitná voda z vodovodního …víceAbstract:
The major section of the bachelor thesis is devoted to the attention to quality, grading, importance in nutrition and overall composition. The elementary ingredient of every nonalcoholic beverage is water, its content is normally from about 88% (fruit juices) up to 99% (in beverages with low energetic value - frequently labelled as light, zero or sugar-free). For the manufacturing of non-alcoholic …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 21. 4. 2018
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citační záznam
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůČeská zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůBakalářský studijní program / obor:
Zemědělství, zahradnictví a rozvoj venkova / Kvalita produkce
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.
Název
Vložil
Vloženo
Práva