Výzkum spokojenosti zákazníků vybraného stravovacího a ubytovacího zařízení – Petra Kolenčíková
Petra Kolenčíková
Bakalářská práce
Výzkum spokojenosti zákazníků vybraného stravovacího a ubytovacího zařízení
Research on Consumer Satisfaction of Selected Catering and Accommodation Facility
Anotace:
Cílem této bakalářské práce je zjistit spokojenost zákazníků s celkovým dojmem, ubytovacím a stravovacím zařízením a obsluhujícím personálem vinného sklepu Skalák prostřednictvím dotazníkového šetření a navrhnout doporučení vedoucí k vyšší spokojenosti zákazníků. Bakalářská práce je rozdělena do sedmi částí. První dvě části se zabývají úvodem, metodikou a cílem práce. Další část se věnuje teoretické …víceAbstract:
The aim of this bachelor´s work is to determine customer satisfaction with the overall impression of the accommodation and catering facilities and attendant wine cellar Skalák through questionnaire survey and propose recommendations leading to greater customer satisfaction. This work is divided into seven parts. The first two sections deal with an introduction, methodology, and to work. Another part …více
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2010
Identifikátor:
http://hdl.handle.net/10084/80829
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: Vanda Klennerová
- Oponent: Renata Brhelová
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KOLENČÍKOVÁ, Petra. \textit{Výzkum spokojenosti zákazníků vybraného stravovacího a ubytovacího zařízení}. Online. Bakalářská práce. Ostrava: Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta. 2010. Dostupné z: https://theses.cz/id/zqtv7s/.
Plný text práce
Právo: Plné texty vysokoškolských kvalifikačních prací obhájených na Vysoké škole báňské - Technické univerzitě Ostrava jsou uloženy v repozitáři DSpace. Přístup k plným textům mají všichni uživatelé bez omezení. Přístup je omezen pouze ve výjimečných případech, zpravidla z důvodu ochrany duševního vlastnictví. Nepřístupné práce jsou označeny jako closedAccess nebo embargoedAccess. Tištěné verze prácí jsou uloženy v Ústřední knihovně VŠB-TUO a jsou prezenčně přístupné ve studovně diplomových prací. Další nakládání s prací (kopírování, opisy, MVS) se řídí Knihovní a výpůjčním řádem Ústřední knihovny VŠB-TUO.
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Vysoká škola báňská - Technická univerzita OstravaVysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava
Ekonomická fakultaBakalářský studijní program / obor:
Ekonomika a management / Ekonomika cestovního ruchu
Práce na příbuzné téma
-
Stravovací a ubytovací služby poskytované cyklistům v Regionu Orlicko-Třebovsko
Pavlína Pražáková -
Čokoláda a její vhodné kombinace k nápojům v gastronomii (její nabídka a oblíbenost ve vybraných gastro zařízení)
Anna Venikova -
Způsoby zachování čerstvosti potravin dle zásad hygienických norem gastro zařízení
Michaela Kindlová -
Podnikatelský koncept zařízení stravovacích služeb v podmínkách urbanizace
Hana HÁJKOVÁ -
Konvenience versus čerstvé produkty – ekonomická náročnost, nutriční hodnoty, preference zákazníků gastronomického zařízení
Anna Soshkova -
Stravovací a ubytovací služby poskytované cyklistům v Regionu Orlicko-Třebovsko
Pavlína Pražáková -
Udržitelný provoz ubytovacích zařízení
Lenka Gaštanová -
Průzkum obsazenosti ubytovacích zařízení do 10 pokojů ve vybraném regionu a návrhy k jejímu navýšení
Katarína Dobránszka