Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni – Bc. Martin Špinka
Bc. Martin Špinka
Master's thesis
Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni
Organoleptic and chemical properties of spices used in South Asian cuisine
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2019
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
ŠPINKA, Martin. \textit{Organoleptické a chemické vlastnosti koření používaného v jihoasijské kuchyni}. Online. Diplomová práca. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Faculty of Food and Biochemical Technology. 2019. Dostupné z: https://theses.cz/id/zr5m5s/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
University of Chemistry and Technology in Prague
Faculty of Food and Biochemical TechnologyMaster programme:
Food Chemistry and Analysis
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.