Využití infračervené spektrometrie pro ověření autenticity čokolády a kakaových prášků – Bc. Petra Slavíková
Bc. Petra Slavíková
Diplomová práce
Využití infračervené spektrometrie pro ověření autenticity čokolády a kakaových prášků
Use of infrared spectrometry for the verification of the authenticity of chocolate and cocoa powders
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2021
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
SLAVÍKOVÁ, Petra. \textit{Využití infračervené spektrometrie pro ověření autenticity čokolády a kakaových prášků}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2021. Dostupné z: https://theses.cz/id/zrpz7g/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Forenzní analýza
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.