Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS – Bc. Lenka Ledecká
Bc. Lenka Ledecká
Master's thesis
Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS
Evaluation of Plastic Food Packaging by py-GC/MS Method
Abstract:
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou plastových obalových materiálov používaných v potravinárstve, konkrétne jedno a viacvrstvových fólií zložených z polyetylénu, polyamidu, etylénvinylalkoholu, etylénvinylacetátu a polyvinylidénchloridu. Fólie boli hodnotené metodou pyrolýznej plynovej chromatografie s hmotnostným spektrometrom. Získané dáta boli korelované s výsledkami analýz získaných pomocou …moreAbstract:
This thesis deals with the analysis of plastic packaging material used in food, specifically singlelayer and multilayer films consisting of polyethylene, polyamide, ethylene vinyl alcohol, ethylene vinyl acetate, polyvinylidene chloride. Films were evaluated by the pyrolysis gas chromatography with mass spektrometry. The experimental data were corelated with results obtained by using Fourier transform …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 12. 5. 2016
Accessible from:: 12. 5. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
LEDECKÁ, Lenka. \textit{Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/ztiw14/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Ledecká, Lenka. Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.5.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 12. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology