Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS – Bc. Lenka Ledecká
Bc. Lenka Ledecká
Master's thesis
Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS
Evaluation of Plastic Food Packaging by py-GC/MS Method
Anotácia:
Táto diplomová práca sa zaoberá analýzou plastových obalových materiálov používaných v potravinárstve, konkrétne jedno a viacvrstvových fólií zložených z polyetylénu, polyamidu, etylénvinylalkoholu, etylénvinylacetátu a polyvinylidénchloridu. Fólie boli hodnotené metodou pyrolýznej plynovej chromatografie s hmotnostným spektrometrom. Získané dáta boli korelované s výsledkami analýz získaných pomocou …viacAbstract:
This thesis deals with the analysis of plastic packaging material used in food, specifically singlelayer and multilayer films consisting of polyethylene, polyamide, ethylene vinyl alcohol, ethylene vinyl acetate, polyvinylidene chloride. Films were evaluated by the pyrolysis gas chromatography with mass spektrometry. The experimental data were corelated with results obtained by using Fourier transform …viac
Jazyk práce: Czech
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 12. 5. 2016
Zverejniť od: 12. 5. 2016
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Jak správně citovat práci
Ledecká, Lenka. Hodnotenie plastových obalových materiálov pre potraviny pomocou metódy py-GC/MS. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Plný text práce
Právo: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 12.5.2016
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- Soubory jsou od 12. 5. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / odbor:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology