Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice – Jaroslav Samek
Jaroslav Samek
Bachelor's thesis
Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice
Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice
Abstract:
Bakalářská práce „Možnosti využití šťávy ze zeleného ječmene a pšenice“ obsahuje informace o zeleném ječmeni a pšenici. Práce obsahuje informace o pěstování a zpracování rostlin. Jsou uvedeny důležité obsahové látky, možnosti uchování šťávy a některé zdravotní účinky. Mladý ječmen i pšenice obsahují mnoho důležitých vitamínů, minerálů, enzymů, antioxidantů, aminokyselin. Praktická část práce se zabývá …moreAbstract:
The bachelor thesis "Possibilities of Using the Green Barley Juice and the Green Wheat Juice" contains information about a green barley and a green wheat. The work contains information about growing and processing the plants. Includes an important ingredients, a juice preservation options and some health effects. The young barley and the young wheat contain many important vitamins, minerals, enzymes …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 25. 4. 2019
Thesis defence
- Supervisor: Ing. Helena Pluháčková, Ph.D.
- Reader: Radka Langová, Ph.D.
Citation record
Full text of thesis
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakultaMendel University in Brno
Faculty of AgriSciencesBachelor programme / field:
Chemistry and Food Technology / Food Technology
Theses on a related topic
-
Senzorické hodnoceni teffu a výrobků z něj
Kateřina Nedomová -
Senzorické hodnocení kávy z Coffea arabica v závislosti na způsobu přípravy: Testování pomocí senzorického a konzumentského panelu
Markéta Kratochvílová -
Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Denisa TOMÁŠKOVÁ -
Underutilized edible fruit tree species of the Philippines as a potential sources of antioxidants
Jana Tulková -
Vliv zánětlivých faktorů produkovaných makrofágy na enzymy podílející se na metabolické aktivaci polyaromatických promutagenů
Jana SVOBODOVÁ