Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin – Bc. Emma-Josefina Klaisnerová
Bc. Emma-Josefina Klaisnerová
Diplomová práce
Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin
Possibilities of using chitosan for food preservation
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2024
Obhajoba závěrečné práce
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
KLAISNEROVÁ, Emma-Josefina. \textit{Možnosti využití chitosanu pro konzervaci potravin}. Online. Diplomová práce. Praha: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. 2024. Dostupné z: https://theses.cz/id/zvuv80/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- nikomu
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Fakulta potravinářské a biochemické technologieMagisterský studijní program:
Technologie potravin
Práce na příbuzné téma
- Žádné práce na příbuzné téma.