Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc – Bc. Pavel Koranda, DiS.
Bc. Pavel Koranda, DiS.
Master's thesis
Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc
Nutritional Value of Food for Prisoners with Diabetes Mellitus Dissease in VV Olomouc
Abstract:
Diplomová práce je zaměřena na dodržování výživových hodnot stravy podávané vězněným osobám s onemocněním diabetes mellitus ve Vazební věznici Olomouc v rámci Vězeňské služby České republiky. Teoretická část práce se zabývá přehledem informací a poznatků o doporučených nutričních hodnotách stravy podávané při nemoci diabetes mellitus. Obsahuje podrobnější specifikaci doporučených nutričních hodnot …moreAbstract:
This thesis focuses on observance of nutritional values of food served to inmates with diabetes mellitus disease in the Olomouc Stockade, which is part of the Czech Republic prison system. Theoretical part of the thesis is concerned with gathering information and findings about recommended nutritional values of food served to people with diabetes mellitus disease. This part contains a detailed specification …more
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 22. 4. 2016
Accessible from:: 22. 4. 2016
Thesis defence
Citation record
ISO 690-compliant citation record:
KORANDA, Pavel. \textit{Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc}. Online. Master's thesis. Zlín: Tomas Bata University in Zlín, Faculty of Technology. 2016. Available from: https://theses.cz/id/zvvdyu/.
The right form of listing the thesis as a source quoted
Koranda, Pavel. Výživová hodnota stravy při onemocnění diabetes mellitus u vězňů VV Olomouc. Zlín, 2016. diplomová práce (Ing.). Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
Full text of thesis
Accessibility: Autor si přeje zpřístupnit práci veřejnosti od 22.4.2016
Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:- Soubory jsou od 22. 4. 2016 dostupné: autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologickáPlny text prace je k dispozici v elektronicke podobe
Tomas Bata University in Zlín
Faculty of TechnologyMaster programme / field:
Chemistry and Food Technologies / Food Technology
Theses on a related topic
-
Vyhodnocení úrovně pestrosti stravování a plnění nutričních požadavků klientů ve vybraném zdravotnickém zařízení
Kateřina JÍLKOVÁ -
Vyhodnocení úrovně plnění nutričních požadavků seniorů ve vybraném domově pro seniory
Karolína HÁLOVÁ -
Hodnocení potravin a jídelníčku při onemocnění fenylketonurií
Venuše Čermáková -
Vyhodnocení pestrosti stravování dětí v mateřských školkách
Kristýna LUDWIGOVÁ -
Analýza tréninkového jídelníčku vrcholových plavců Komety Brno
Kateřina Garguláková -
Laktózová intolerance a zařazování mléčných výrobků do jídelníčku
Nikola KÁCHOVÁ -
Vyhodnocení plánu stravy studentů ve školských zařízeních
Zuzana Čučková -
Nutriční hodnota larev potemníka moučného jako nové potraviny a krmiva
Aneta Slavíková