Míra oxidace mletého lněného semene a možnosti jejího omezení – Markéta Nováková
Markéta Nováková
Diplomová práce
Míra oxidace mletého lněného semene a možnosti jejího omezení
Rate of linseed oxidation and its possible influence
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 13. 4. 2012
Obhajoba závěrečné práce
- Vedoucí: doc. Ing. Boris Hučko, CSc.
Citační záznam
Citace dle ISO 690:
NOVÁKOVÁ, Markéta. \textit{Míra oxidace mletého lněného semene a možnosti jejího omezení}. Online. Diplomová práce. Praha: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů. 2012. Dostupné z: https://theses.cz/id/zwc62h/.
Plný text práce
Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:- světu
Česká zemědělská univerzita v Praze
Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojůMagisterský studijní program:
Kvalita zpracování zemědělských produktů
Práce na příbuzné téma
Název
Vložil
Vloženo
Práva