Eliška Knoblochová

Bakalářská práce

Jakostní charakteristiky masa a masných výrobků při regionální produkci

Quality characteristics of meat and meat products in regional production
Anotace:
V bakalářské práci s tématem Jakostní charakteristika masa a masných výrobků v regionální produkci bylo cílem uvést problematiku jakosti masa a popsat několik faktorů, které ji ovlivňují. Pozornost je věnováno zrání masa, které se skládá ze tří fází pre-rigor mortis, rigor mortis a post- rigor mortis. Dalším důležitým faktorem, který je třeba brát v úvahu, jsou odchylky masa způsobené stresovými situacemi …více
Abstract:
In the bachelor thesis with the theme Quality characteristics of meat and meat products in regional production, the aim was to mention the issue of meat quality and describe several factors that affect it. A particular attention is given to maturation of meat, which consists of three stages of pre-rigor mortis, rigor mortis and post-rigor mortis. Another important factor to be taken into account is …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 2. 5. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: doc. Ing. Miroslav Jůzl, Ph.D.
  • Oponent: Lukáš Dvořák, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • autentizovaným zaměstnancům ze stejné školy/fakulty
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Mendelova univerzita v Brně, Agronomická fakulta