Bc. Varvara Stepanova

Bakalářská práce

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals

Taste and Foodpairing in Czech Traditional Meals
Anotace:
Traditional Czech cuisine comprises soups, main courses of meats and sides, and rather fatty desserts. From the Middle Ages to the 2020s, there has been little to no variation on these classics in casual dining restaurants in Czech Republic. With increased globalisation in the region, restaurant owners should strive to embrace their menus. The improvement of taste qualities of classical Czech meals …více
Abstract:
Traditional Czech cuisine comprises soups, main courses of meats and sides, and rather fatty desserts. From the Middle Ages to the 2020s, there has been little to no variation on these classics in casual dining restaurants in Czech Republic. With increased globalisation in the region, restaurant owners should strive to embrace their menus. The improvement of taste qualities of classical Czech meals …více
 
 
Jazyk práce: angličtina
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 23. 11. 2022
Identifikátor: https://is.ucp.cz/th/ce2gc/

Obhajoba závěrečné práce

  • Obhajoba proběhla 1. 2. 2023
  • Vedoucí: Ing. Darina Svobodová
  • Oponent: Ing. Jiří Zelený, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • nikomu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

University College Prague – Vysoká škola mezinárodních vztahů a Vysoká škola hotelová a ekonomická s.r.o.

Bakalářský studijní program / obor:
Hospitality Management / Hospitality Management