Bc. Kateřina Veselá

Bachelor's thesis

Úloha a význam sledování kvality služeb v gastronomii

The Role and Importance of Monitoring Quality of Services in Gastronomy
Abstract:
Hlavním cílem této bakalářské práce je komplexní analýza systému sledování kvality služeb ve třech vybraných gastronomických provozovnách a dle výsledků určit, která provozovna poskytuje kvalitnější služby. Teoreticko - metodologická část se zabývá definicí gastronomie a služby, dále rozebírá gastronomické služby a jejich kvalitu. Další kapitoly řeší metody řízení kvality a prováděné kontroly. V závěrečné …more
Abstract:
The main objective of this thesis is a comprehensive analysis of service quality monitoring system in three selected dining establishments and according to the results to determine which establishment providing better services. The theoretical - methodological part deals with the definition of gastronomy and services, and furthermore discusses the gastronomic services and their quality. The other chapters …more
 
 
Language used: Czech
Date on which the thesis was submitted / produced: 14. 6. 2018

Thesis defence

  • Date of defence: 3. 9. 2018
  • Supervisor: Ing. Blanka Zimáková
  • Reader: Ing. Mgr. Vladana Horáková, MBA

Citation record

Full text of thesis

Contents of on-line thesis archive
Published in Theses:
  • no one
Other ways of accessing the text
Institution archiving the thesis and making it accessible: Vysoká škola hotelová v Praze

Institute of Hospitality Management in Prague

Bachelor programme / field:
Gastronomy, Hotel Management and Tourism / Hospitality Management (Study in Czech)