Bc. Romana Korandová

Diplomová práce

Optimalizace výroby a hodnocení kvality fermentovaných masných výrobků

Production optimization and quality evaluation of fermented meat products
Anotace:
Diplomová práce je zaměřena na problematiku produkce trvanlivých fermentovaných masných výrobků. Konkrétně na hodnocení použití rozdílných startovacích kultur, u kterých byl sledován vliv na průběh fermentace a zrání a senzorické parametry konečného produktu. Trvanlivé fermentované masné produkty jsou výrobky u kterých je mikrobiální stabilita zaručena kombinací několika konzervačních zákroků. Princip …více
Abstract:
The master thesis is focused on the production of fermented meat products. Specifically, on the evaluation of the use of different starter cultures, in which the impact on the process of fermentation and maturation and sensory parameters of the final product were monitored. Fermented meat products are products for which microbial stability is guaranteed thanks to a combination of several preservatives …více
 
 
Jazyk práce: čeština
Datum vytvoření / odevzdání či podání práce: 24. 7. 2020

Obhajoba závěrečné práce

  • Vedoucí: Ing. Daniel Bureš, Ph.D.

Citační záznam

Plný text práce

Obsah online archivu závěrečné práce
Zveřejněno v Theses:
  • světu
Jak jinak získat přístup k textu
Instituce archivující a zpřístupňující práci: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů
 
Název
Vložil
Vloženo
Práva
Theses zz1094 zz1094/2
26. 7. 2020
Složky
Soubory
Mach, J.
26. 7. 2020
  • Co je jinak přidání souboru

    Soubor nebo složku lze nahrát pomocí tlačítka Přidat.
  • Co je jinak další operace se soubory

    Podrobnosti lze zjistit označením příslušného řádku.
  • Co je jinak pohled pro experty

    Pro častou práci je možné zvolit režim Více možností.
  • Co je nové vyhledávání souborů

    Vyhledávaný výraz můžete zadat přímo do adresního řádku.
  • Co je nové rychlý přístup k souborům

    Pomocí funkce Nedávné je možné se rychle vrátit k právě prohlíženým souborům. Oblíbené soubory je také možné označit Hvězdičkou.
  • Co se chystá

    Připravujeme další vylepšení pro mobilní zařízení.